Bedrijf casula
(klik op de afbeelding om te vergroten)
Het bedrijfspand van Casula Alimentari

Casula Alimentari is in 1997 gestart als een familiebedrijf door Antonio Casula en Lidia Serra. Dus laten wij ons voorstellen:
Wij zijn beiden afkomstig van het Italiaanse eiland Sardinië en kwamen in 1992 naar Nederland. Ons Italiaanse hart klopt voor onze keuken en culinaire tradities. Een eerlijke keuken waar we trots op zijn en die in onze ogen de toekomst heeft. Wij zien het als onze persoonlijke missie het allerbeste van wat Italië te bieden heeft op culinair en eno-gastronomisch gebied onder uw aandacht te brengen. Met liefde voor de pizza én ver voorbij de traditionele pizza. Want de Italiaanse en Mediterrane keuken is zoveel meer! Bij ons kunt u terecht met al uw vragen over specialiteiten.
Wij denken graag met u mee en gaan voor u op zoek.

Waarbij we werkelijke authenticiteit en kwaliteit nooit uit het oog verliezen. Wij vinden persoonlijk contact en service erg belangrijk, daarom maken wij graag tijd voor u als klant. Desgevraagd organiseren wij workshops en demonstraties. Kortom: als u passie heeft voor het vak, als uw hart een zuidelijk ritme heeft, als u graag innovatief en creatief uiting geeft aan uw liefde voor Italië in uw keuken…dan bent u bij ons aan het juiste adres en heten wij u graag persoonlijk van harte welkom!